Достапни линкови

Јован павле втори во софија


Папата Јован Павле Втори во Софија повика на поблиски врски меѓу Католицизмот и Православието. Папата денеска ке се состане со бугарскиот патријарх Максим и ке одржи молитва во чест на Свети Кирил и Методиј.ОН
XS
SM
MD
LG