Достапни линкови

Осветлено Скопје

Од Чаршија до Градски парк може да се забележи второто издание на Интернационалниот фестивал „Skopje Light Art District“. Оваа година учествуваат 26 уметници на 18 локации.

XS
SM
MD
LG