Достапни линкови

КВИЗ: Колку знаете за безбедноста на интернет?

„Јавна соба“ е последниот пример за злоупотреба на приватноста и личните податоци на интернет. Истовремено, месецов се одбележа Меѓународниот ден за побезбеден интернет. Проверете си го знаењето за заштита на податоците на интернет и дознајте нови совети.


XS
SM
MD
LG