Достапни линкови

Во 90 секунди

Calendar

Во Таџикистан расте бизнисот со трансплантација на органи поради ниските цени. Странците доаѓаат бидејќи операциите се релативно поевтини од други места. Меѓутоа, поради зголемената побарувачка и малиот број локални лекари, голем број таџикистанци се принудени да се оперираат во странство.

Ултра-националистичка пара-воена група во Русија врши воена обука за деца. Децата, покрај обуката за војување, добиваат и индоктринација.

Вчитај повеќе

XS
SM
MD
LG