Достапни линкови

Косовскиот министер за внатрешни работи во Скопје


Министрите за внатрешни работи на Косово и Македонија во Скопје, мај 2010

Министрите за внатрешни работи на Косово и Македонија во Скопје, мај 2010

Во еднодневна работна посета на македонското Министерство за внатрешни работи ќе пристигне делегација на Министерството за внатрешни работи на Косово, предводена од министерот Бајрам Реџепи. На средбата со министерката за внатрешни работи Гордана Јанкулоска ќе биде потпишан билатерален договор меѓу двете министерства, а кој се однесува на изведувањето мешани патроли долж заедничката државна граница.
XS
SM
MD
LG