Достапни линкови

logo-print

Тензии пред Ректоратот на УКИМ


Пред Ректоратот на УКИМ дојде до тензии кога претседателот на СПУКИМ Кирил Спироски ги повика предложените сенатори да влезат преку спореден влез во Ректоратот. Професорката Родна Живковска од Правниот факултет влезе во вербален конфликт со студентите што го блокираа и тој влез.

XS
SM
MD
LG