Достапни линкови

logo-print

Ниска застапеност на еколошките теми во медиумите


Сериозните еколошки проблеми и нивната ниска застапеност во јавноста се причина еколошкото истражувачко новинарство во Македонија да биде кренато на повисоко ниво. Кирил Ристовски од центарот за еколошка демократија „Флорозон“ зборува за проект чија цел ќе биде развој на граѓанското новинарство.

XS
SM
MD
LG