Достапни линкови

logo-print

Германија враќа азиланти од Балканот


Неколку десетици баратели на азил во Германија чии апликации биле отфрлени се депортирани во нивните земји на Балканот. Во Германија само во јануари беа регистрирани над 90 илјади мигранти, што е скоро за половина помалку од бројот регистриран во минатиот ноември.

XS
SM
MD
LG