Достапни линкови

logo-print

Битка во која сите ќе бидеме победници


Најголемите светски загадувачи со нови ветувања за намалување на штетните гасови, кои се главна причина за климатските промени во светот. По се изгледа дека луѓето сфатија дека во оваа опасна игра нема посматрачи. Каде е Македонија?

XS
SM
MD
LG