Достапни линкови

logo-print

Патот на бегалците: надежта поголема од стравот


Илјадници мигранти и бегалци продолжуваат да го минуваат патот за кој се надеваат дека ќе заврши со одобрено барање за азил во некоја земја во западна Европа. Некои од нив велат дека нема што да загубат, кога веќе се загубиле во нивните земји зафатени со војни и насилства.

XS
SM
MD
LG