Достапни линкови

logo-print

Третманот на мигрантите во ЕУ


Мигрантите откако по неколкумесечна Голгота ќе стигнат до некоја земја на Европската унија се соочуваат со натамошни тешкотии. Дел од нив се спречени да одат до нивната крајна цел и завршуваат во диви кампови или во привремени прифатилишта за баратели на азиланти.

XS
SM
MD
LG