Достапни линкови

logo-print

Нови правила за престој во Русија


Руската туристичка организација соопшти дека од денеска стапуваат нови правила за престој на странци во Русија. Според нив, тие ќе мора да ги наведат градовите и другите места кои планираат да ги посетат во Русија. Исто така ќе се бара да се наведе и името на лицето или на организацијата која им дала покана да ја посетата земјата. Руската туристичка организација оцени дека новите правила ќе и му наштетат на туризмот на Русија.

XS
SM
MD
LG