Достапни линкови

logo-print

Претседателот Иванов помилува 24 затвореници


Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов.

Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов.

Претседателот Ѓорге Иванов, по повод Новата 2015 година, даде помилување на 24 осудени лица. Од нив три се ослободуваат потполно од натамошно извршување на казната затвор, а 21 делумно.

XS
SM
MD
LG