Достапни линкови

logo-print

МВР ќе распише нов оглас за вработување


МВР утре ќе распише нов оглас за вработување на полициски службеници кои ќе делуваат на територијата на Град Скопје.

Станува збор за околу 400 работни места, а кандидатите треба да се државјани на Република Македонија, да бидат полнолетни и да се помлади од 25 години, да имаат завршено најмалку 4 годишно средно образование да се здравствено и психофизички способни и со правосилна пресуда да не им е изречена казна забрана на вршење професија дејност и должност.

Ова е трет јавен оглас од ваков тип.

XS
SM
MD
LG