Достапни линкови

Германска компанија нуди награда за информации за малезискиот авион


Остатоците од соборениот малезиски патнички авион

Остатоците од соборениот малезиски патнички авион

Германската компанија Вифка понуди 30 милиони долари за информации и докази кој го собори малезискиот патнички авион над Украина во јули. Компанијата за истражување на измами соопшти дека анонимен клиент ја понудил наградата и ветил оти на сведокот ќе му обезбеди нови идентитет. Од компанијата бараат одговор на прашањата, кој го соборил авионот, кој наредил и кој бил директно вмешан, како и што им се случиле на луѓето кои биле вмешани.

XS
SM
MD
LG