Достапни линкови

logo-print

Во приватниот сектор нема жени


Валентина Дисоска, претседателка на Здружението за бизнис жени вели дека според стереотипите кои владеат во земјава, жените најчесто се определуваат за работа во секторите образование и здравство, а во приватниот сектор ги нема доволно, затоа што процентот на жени претприемачи е многу мал.

XS
SM
MD
LG