Достапни линкови

Расправа во Собрание за притвор, медиуми и протести


Анализа за почитување на уставно загарантираното право на пресумпција на невиност, наодите за злоупотреба на притворот, загрозување на слободата на изразување и медиумски слободи и правото на изразување јавен протест во Република Македонија".

Категории

XS
SM
MD
LG