Достапни линкови

logo-print

Чествување на Илинден во Скопје


Дел од говорот на претседателот на Собранието на Република Македонија Трајко Вељаноски, по повод одбележувањето на 110. годишнината на Илинден, пред споменикот на првиот претседател на Президиумот на АСНОМ Методија Андонов Ченто во Скопје.

XS
SM
MD
LG