Достапни линкови

Средба на претставници на МНР на Македонија и Бугарија


Никола Младенов, бугарски миистер за надворешни работи

Никола Младенов, бугарски миистер за надворешни работи

Во Крива Паланка денеска на заедничка иницијатива се одржа првата работна средба на претставници од министерствата за надворешни работи на Македонија и Бугарија.
Средбата, како што информира македонското Министерство за надворешни работи, е со цел да се разгледаат и дефинираат идните активности во насока на унапредување на соработката и односите меѓу двете држави.
XS
SM
MD
LG