Достапни линкови

logo-print

Втор ден од Глобалниот инвестициски самит во Охрид


Охрид

Охрид

Ангажирање на дијаспората за создавање економски можности, успешни бизнис модели на соработка, како и финансирањето на инвестиции и извоз од микро финансирање до финансирање капитални инвестиции се темите на кои ќе се дискутира на денешниот втор ден од Глобалниот инвестициски форум што се одржува во Охрид во организација на Македонија 2025.

На крајот на денешниот ден ќе бидат соопштени и заклучоците и препораките со кои би требало да се се поддржат, поттикнат и унапредат напорите за инвестирање во земјава. Целта на форумот, на кој присуствуваат над 350 учесници е зајакнување на соработката на домашниот бизнис и дијаспората од целиот свет.
XS
SM
MD
LG