Достапни линкови

logo-print

Почеток на проектот на УСАИД за експанзија на мали бизниси


Министерот за економија Ваљон Сарачини денеска ќе го отвори Проектот на УСАИД за експанзија на мали бизниси, кој официјално ќе биде промовиран во Полошкиот регион.
На промоцијата ќе присуствуваат градоначалници од Полошкиот регион, претставници од канцелариите за локален економски развој, клучните партнери на проектот - Центарот за развој на Полошкиот плански регион, Стопанската комора на Северозападна Македонија, Германска агенција за меѓународна соработка, како и претставниците од приватниот сектор.
На настанот ќе говорат директорот на Мисијата на УСАИД Роберт Вурц, директорот на Проектот на УСАИД за експанзија на мали бизниси Карл Ларкинс, градоначалникот на Теарце, Исен Асани.
XS
SM
MD
LG