Достапни линкови

logo-print

Опаѓа продажбата на списанија во САД


Продажбата на списанија во Соединетите Држави падна за 10 насто во првата половина од годината, соопшти америчка непрофитна организација за следење на тиражот. Иако вкупниот тираж е приближно ист како ланскиот, продажбата на поединечните примероци на кои издавачите повеќче заработуваат, продожува да паѓа, се вели во извештајот.Вообичаено претплатите се продаваат со попуст, со цел издавачите да го зголемат прометот и да ги привлечат огласувачите.
XS
SM
MD
LG