Достапни линкови

logo-print

Брз раст на акциите на европските берзи


Европските берзи забележаа брз пораст на акциите по вестите за договор на лидерите на еврозоната за итна акција за намалување на трошоците за позајмување на Шпанија и Италија и за креирање тело за супервизија за банките во зоната. Со ова е отворен патот за директна помош за банките.
XS
SM
MD
LG