Достапни линкови

Состанок на Еврогрупата во Луксембург


Протести во Шпанија

Протести во Шпанија

Денеска во Луксембург ќе биде одржан состанок на министрите за финансии на земјите членки на еврозоната.
Тие, како што е најавено, ќе разговараат за предизвиците кои стојат пред новата влада на Грција, како и за ситуацијата во Шпанија.
Се смета дека Шпанија официјално ќе поднесе барање за помош и ќе наведе какви се нејзините потреби.
XS
SM
MD
LG