Достапни линкови

Акцијата Детонатор продолжи во Куманово


Запленети покер машини во акцијата Детонатор

Запленети покер машини во акцијата Детонатор

Во рамки на акцијата „Детонатор“ кумановската полиција заедно со претставници од УЈП и Државниот пазарен инспекторат вчера при претрес и контрола во два објекта во Куманово и еден објект во село Лопате, пронајдоа 72 покер апарати. Со тоа бројката на откриени и запленети покер машини од почетокот на акцијата до денес се зголеми на 844.
МВР денеска соопшти дека објектите во кои била извршена контролата се запечатени.
XS
SM
MD
LG