Достапни линкови

logo-print

Дали Ромите во Македонија се дискриминирани?


Дали Ромите во Македонија ги имаат истите права со останатите граѓани, дали се изложени на дискриминација или самите се ставаат во подредена положба?

Покажи ги коментарите

XS
SM
MD
LG