Достапни линкови

logo-print

Форум за улогата на медиумите во смирување на етничките тензии


Здружението на новинарите на Македонија денеска организира форум на тема „Улогата на медиумите во смирување на етничките тензии“. Форумот е во рамки на Проектот за меѓуетнички дијалог во медиумската заедница, поддржан од УНЕСКО како дел од Заедничката програма на Обединетите нации за подобрување на меѓуетничкиот дијалог и соработка. Поканети за учество се одговорните и главните уредници на електронските и печатените медиуми, како и на дел од веб порталите, а гости ќе бидат претставници на странските амбасади и на меѓународната заедница во Македонија.
XS
SM
MD
LG