Достапни линкови

Хајд парк - Дали сме безбедни?


Имате ли доверба во институциите? Ја гарантираат ли тие безбедноста на граѓаните во ситуација кога секојдневно сме сведоци на инциденти?

Покажи ги коментарите

XS
SM
MD
LG