Достапни линкови

Германскиот претседател Вулф поднесе оставка


Куристијан Вулф

Куристијан Вулф

Герамнскиот Претседател Куристијан Вулф објави дека поднесува оставка. Причината за оставката бил притисокот поради серијата коруптивни скандали.
XS
SM
MD
LG