Достапни линкови

logo-print

Форум за ефикасно искористување на фондовите на ЕУ


британскиот амбасадор во Македонија Кристофер Ивон

британскиот амбасадор во Македонија Кристофер Ивон

Вицепрмиерката за европски прашања Теута Арифи и британскиот амбасадор во Македонија Кристофер Ивон денеска во Скопје ќе го отворат британско македонскиот форум насловен „Градење на стратешки партнерства за ефикасно искористување на фондовите на ЕУ“. Учесници на форумот се претставници од институции од Република Македонија надлежни за ЕУ програмите, како и компании од Македонија заинтересирани за сорабока со британските фирми.
XS
SM
MD
LG