Достапни линкови

Раздор меѓу воената и цивилната власт во Пакистан?


Пакистанскиот премиер Јусуф Раза Гилани.

Пакистанскиот премиер Јусуф Раза Гилани.

Пакистанскиот премиер Јусуф Раза Гилани ги негира наводите на медиумите дека планира да ги разреши моќните шефови на армијата и на разузнавањето. Пакистанските медиуми јавуваа дека има големи несогласувања меѓу воената и цивилната власт во земјата.
XS
SM
MD
LG