Достапни линкови

logo-print

Запалени канцеларии на магазин со пророкот Мухамед


Канцелариите на францускиот старичен магазин ,,Шарли Хебдо,, во кој Пророкот Мухамед се посочува како гостин уредник биле уништени во пожар кој, според сведоци, бил предизвикан, од молотов коктел. Последното издание на весникот е со наслов ,,Шеријат Хебдо,, со карикатура на насловната на која пророкот Мухамед вели: ,,Сто удари со камшик доколку не умрете од смеење.,,
XS
SM
MD
LG