Достапни линкови

logo-print

СЕЕМО се надева дека Груевски нема јавно да блатка новинари


Виенската медиумска организација на Југо-источна Европа, СЕЕМО е вчудоневидена од јавната критика на Премиерот Никола Грувески на новинарот Борјан Јовановски.
Груевски го критикуваше Јовановски за поставено прашање на пре конференција на евро комесарот за прошрување на ЕУ Штефан Филе, кое според Груевски било наместено.
СЕЕМО се надева дека ова е изолиран инцидент и дека јавното срамотење на новинарикој нема да се повтори во иднина.
XS
SM
MD
LG