Достапни линкови

logo-print

Регионална конференција посветена на развој на пазарите за осигурување во ЈИЕ


Охрид до 15 октомври ќе биде домаќин на Првата регионалната конференција на ЕВРОПА РЕ, насловена „Развој на пазарите за осигурување од невреме и катастрофални ризици во Југоисточна Европа.Агенцијата за супервизија на осигурување е ко-организатор на оваа конференција, заедно со ЕВРОПА РЕ, Светската банка, УНИСДР (Секретаријат во ООН за меѓународна стратегија за намалување на катастрофите) и Државниот секретаријат за економски прашања на Швајцарија.
XS
SM
MD
LG