Достапни линкови

МНР советува „ не одете во Сирија“


Протести во Сирија

Протести во Сирија

Македонското министерство за надворешни работи им препорачува на граѓаните кои живеат или престојуваат во Сирија да ја напуштат земјата поради насилните демонстрации како и можностите за натамошно ескалирање и влошување на безбедносната ситуација. Во соопштението е наведено дека министерствотоги советува граѓаните да избегнуваат секаков вид патување или движење во оваа држава, присуство на јавни собири и постојано да се има предвид безбедносната состојба при движењето низ земјата.
XS
SM
MD
LG