Достапни линкови

Известувачот на Европскиот Парламент Ховит во Скопје


European Parliament Tree of Integration 2, Brussels

European Parliament Tree of Integration 2, Brussels

Известувачот на Европскиот парламент за Македонија Ричард Ховит денеска и утре е во Скопје на средби со македонскиот државен врв, како и со претставници на поголемите политички партии, бизнисмени и невладини организации.
Посетата на Ховит на Скопје е во пресрет на дебатата во Европарламентот и објавувањето на Извештајот на Европската комисија за напредокот на Македонија.
XS
SM
MD
LG