Достапни линкови

Високиот комесар за човекови права на Обединетите Нации, Нави Пилај, изјави денеска дека најмалку 2.600 луѓе се убиени во Сирија од почетокот на анти-валдините протести во март, годинава. Пилај додаде дека оваа бројка е базирана врз релевантни извори од теренот.
XS
SM
MD
LG