Достапни линкови

logo-print

УСАИД сертификати за бизнис тренинг програма


Проектот за креативни бизниси на УСАИД денеска ќе ги додели сертификатите на креативните претприемачи кои успешно ги завршија првите сесии на обуките од бизнис тренинг програмата и обуката за подготвеност за настап на пазар. Ќе бидат објавени и победниците на конкурсот за бизнис план на кои ќе им биде доделен грант за поддршка на нивниот бизнис. УСАИД Проектот за креативни бизниси е тригодишен проект кој има цел да го поттикне развојот на секторот на креативните индустрии во Македонија, преку креирање можности за вработување и зголемени приходи за креативните микро и мали претприемништва.
XS
SM
MD
LG