Достапни линкови

Францускиот претседател Никола Саркози пристигна денеска во кратка посета на Кина. На разговорите со неговиот кинески колега Ху Џинтао се очекува да доминираат должничката криза во евро-зоната и обновата на Либија. Кинеските медиуми често повикуваат на конкретна акција за обновување на довербата на берзите во евро-зоната и во еврото.
XS
SM
MD
LG