Достапни линкови

logo-print

Петта седница на Собранието


Собранието на Македонија денеска ќе ја одржи петата седница на чиј дневен ред е предлог одлуката за испраќање припадници на Армијата на Република Македонија за учество во мировна операција во Авганистан во состав на Школото за воена полиција во рамките на НАТО мисијата за обука во Авганистан. Прeтходно седница со иста точка на дневниот ред ќе одржи и собраниската Комисија за одбрана и безбедност.
XS
SM
MD
LG