Достапни линкови

Штип-поради реклами, едно избирачко место отворено подоцна


избори

избори

Во Штип утрово, едно избирачко место било отворено со еден час задоцнување. Претседателката на избирачкиот одбор Елена Ташкова, објасни дека гласачкото место е отворено со еден час задоцнување, поради неостранет рекламен материјал на две политички партии во непосредена близина на изборното место. Затоа што е почнато подоцна , гласањето на ова избирачко место ќе трае до 20 часот.
XS
SM
MD
LG