Достапни линкови

logo-print

Американскиот сектор за услуги расте 18 месеци


Американскиот услужен сектор, кој вработува 90 насто од работната сила во САД, порасна во Мај 18 месец по ред.
Растот во Мај е малку побрз од априлскиот, но сепак последните три месеца се послаби од фебруари 2011.
За повекето економисти во САД ова е очекувано, а компаниите се загрижени поради високите цени на горивото и на другите производи.
XS
SM
MD
LG