Достапни линкови

logo-print

Тирана состанок на Прекуграничниот проект за Преспанскиот басен


Преспанско езеро

Преспанско езеро

Заедничкиот борд на Прекуграничниот проект за интегрирано управување со Преспанскиот басен денеска во Тирана ќе одржи состанок, на кој ќе биде извршен преглед на активностите во прекуграничната компонента на Проектот, остварениот напредок во националните компоненти, а е предвидено да се утврдат и активностите за наредниот период.
На средбата што се одржува под раководство на УНДП, предвидено е меѓу другите свои излагања да имаат меѓународниот советник за прекугранични прашања, како и преставниците од трите држави што го делат Преспанското Езеро - Албанија, Македонија и Грција.
XS
SM
MD
LG