Достапни линкови

logo-print

Во Скопје регионална конференција за медиуми


Филип Рикер

Филип Рикер

Амбасадата на САД во Македонија организира регионална конференција за медиуми, со наслов „Предизвиците на современото новинарство во дигиталното време“. Дводневниот собир ќе го отвори американскиот амбасадор Филип Рикер, а на него ќе учествуваат ескперти за медиуми од Соединетите Држави, како и експерти и новинари од Бугарија, Косово, Македонија, Србија, Хрватска и Црна Гора. Конференцијата ќе ја затвори утре американскиот заменик помошник државен секретар за јавна дипломатија, Спенсер Бојер.
XS
SM
MD
LG