Достапни линкови

Египет загуби 90 милиони долари за 5 дена блокиран интернет


Блокадите не ги сопреа демонстрациите

Блокадите не ги сопреа демонстрациите

Организацијата за економска соработка ОЕЦД соопшти дека блoкирањето на интернетот од страна на египетските власти за период од 5 дена ја чини земјата околу 90 милиони долари.
Блокираниот Телеком и интернетот ги проблематизира и долготрајните загуби од губењето на интересот на странските компании.
XS
SM
MD
LG