Достапни линкови

logo-print

Извештајот на Дик Марти пред Парламентарното собрание на СЕ


Дик Марти

Дик Марти

Парламентарното Собрание на Советот на Европа денеска ќе го разгледа извештајот на известувачот Дик Марти за шверц со човечки органи на Косово. Ќе биде разгледана и нацрт резолуцијата за нехумано постапување кон луѓето и нелегална трговија со човечки органи на Косово, врз основа на овој извештај, како и предлог резолуцијата за заштита на новинарските извори.
XS
SM
MD
LG