Достапни линкови

Турција домаќин на регионален економски самит


Самите во Истамбул

Самите во Истамбул

Денеска во Турција се оддржува регионален економски Самит на кој учествуваат лидерите на Иран, Авганистан, Пакистан, Азербејџан, Казахстан, Киргистан, Таџикистан, Туркменистан и Узбекистан. Лидерите на самитот ќе разговараат за подобрување на трговијата и економскиот развој.
XS
SM
MD
LG