Достапни линкови

logo-print

Фејсбук со нов систем за испраќање пораки


Социјалната интернет мрежа Фејсбук претстави нова платформа за испраќање пораки која, според директорот на мрежата Марк Закерберг, класичниот имејл ќе го испрати во историјата. Новата платформа на корисниците ќе им биде достапна во наредниве неколку месеци и со неа се интегрираат ес ем ес пораките на мобилните телефони, имајлот и постојниот систем на праќање пораки на Фејсбук. ,,Ако добро ја завршиме работата, некои ќе кажат дека тоа е начин на кој ќе се се одвива иднината,, изјави Закерберг.
XS
SM
MD
LG