Достапни линкови

logo-print

Во Скопје конференција за новиот концепт на НАТО


„Новиот НАТО: Градејќи го новиот Стратегиски концепт,,, беше темата на денешната конференција што во организација на Евро Атлантскиот Совет на Македонија се одржа во Скопје. Заменик министерот за одбрана Емил Димитриев изрази очекување НАТО и натаму да ја држи отворена вратата за европските демократии кои ги споделуваат нејзините вредности, но и ги преземаат одговорностите и обврските кои произлегуаат од членството.
XS
SM
MD
LG