Достапни линкови

logo-print

Грција ќе достави мерки до ЕК за спас на економијата


Грција пред крајот на месецов до Европската Комија ќе треба да достави план за обнова на финаниската стабилност на земјата. За разлика од другите земји кои исто така треба да достават таков план Грција ќе мора порано да ги презентира мерките за спас на економијата за да може комисијата да ги анализира и да ги достави своите предлози до Советот на министри за економија и финансии на ЕУ.XS
SM
MD
LG